Equisole.nl

Reviews

5.0/5 van 3 reviewen.
Wat een verademing!
1 jaren geleden.
Uw review
Small changes make big differences. Dat wist ik natuurlijk al. Maar dit geldt dus ook voor steunzolen.

Ik heb ooit (jaar of 20 geleden) een ongelukje met mijn voet gehad, waarbij een paard schrok, naar voren sprong en op mijn voet landde… Met de zojuist door mij ingedraaide stiften.. ?.

De meeste mensen zouden gewoon hun voet breken, maar mijn botten waren nog heel en alles daaronder was beschadigd. Duurde ook ‘even’ (ruim een half jaar..) voordat de fantastische Nederlandse geneeskundigen hier achter kwamen. En ondertussen hobbelde ik al die tijd kreupel rond.
Sindsdien heb ik dus steunzolen, omdat mijn voet een beetje ‘doorgezakt’ staat. En met één platte en één normale voet ga je een beetje raar lopen.

Toen mijn steunzolen aan vervanging toe waren, wilde ik graag een afspraak met Jasja van Veen, want zij heeft zich als Podoloog gespecialiseerd in ruiters. Nou, dat had ik dus 20 jaar eerder moeten doen! Jasja is echt een vakvrouw en kijkt heel ‘holistisch’. Ze heeft ook een echo gemaakt. Op de ene pees zat littekenweefsel. Dat wist ik al wel, want daar komt vaak een soort harde bult. (Die Michael dan voor mij weer weg masseert ?.) Maar de andere pees, die bleek voor 3/4 verdwenen. ?‍♀️

Nu heb ik eindelijk een goede verklaring waarom ik geen slipper aan mijn voet kan houden als ik te veel gedronken heb… ????
Jasja heeft gepersonaliseerde steunzolen voor mij gemaakt. Ondertussen heb ik ze nu een paar weken, en ik wil nooit meer anders! Niet alleen om te lopen, maar ook om te rijden. Het is een beetje moeilijk om het gevoel te beschrijven, maar het geeft echt zo veel meer symmetrie - en dus ontspanning in mijn zit als ik de steunzolen in mijn rijlaarzen heb!

Dus een hele dikke dankjewel Jasja!! Prachtig werk ??.
Toon meer
Jasja is zeer professioneel
3 jaren geleden.
Uw review
Doordat ik al jaren last had van mijn onderrug, en later geopereerd ben aan een hernia, heeft jasja mijn zooltjes op maat gemaakt. Ze is zeer profecioneel in haar werk, en de zolen zijn van zeer goed materiaal gemaakt. Ik loop er bijna 24/7 op, en ze gaan jaren mee.
Door de zooltjes kan ik ook rechter en met meer balans op mijn paard zitten. Dit is in de (top)sport erg belangrijk, en ik ben erg blij dat jasja mij hierin kan begeleiden.
Ik zou iedereen zulke zooltjes gunnen!
Toon meer
Perfect maatwerk
3 jaren geleden.
Uw review
Ik was niet bekend met zolen voor in mijn rijlaarzen, maar door Jasja heb ik ervaren wat het effect is van goede zolen. Jasja sponsort het team Next Generation van team Piet Raijmakers, waar ik deel van uitmaak. De zolen die ik kreeg waren perfect op maat gemaakt voor mij en hierdoor kreeg ik een erg comfortabel gevoel. Mijn voeten zitten veel lekkerder in mijn laarzen, wat het rijgevoel en -plezier echt vergroot! Jasja heel erg bedankt!
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld:

Adres

Bijlestaal 52 1721PW, Broek op Langedijk

Telefoonnummer

Image